dimecres, 19 de maig del 2010

Adobe vs. Apple



Fa dies que volia posar-ho, però ho he anat allargant…

Per als que encara no us hagi arribat la informació, aquesta imatge d'aquí dalt pertany a Adobe, sí, sí, a Adobe… I no és que sigui precissament cert el que expressa… De fet, és totalment irònic.

Adobe va desenvolupar Flash per iPhone, iPod Touch (i ara també per iPad) i la va presentar a Apple, que mai li va acceptar… No tenen res en contra d'Apple, però simplement no entenen perquè Adobe vol tenir aquest gran control de les tecnologies… Ho expressen amb un comunicat a la seva web.


Ara bé, us presento la resposta d'Apple no menys creativa, precissament, al contrari, és una genialitat! Per als que no sabeu de què va el tema, han substituït el cor per la icona que apareix en els dispositius esmentats quan intentem accedir a contingut que precissa de Flash per ser visualitzat!

Realment, dues empreses que mantenen una relació d'amor-odi, però, com sempre, han aconseguit captivar-nos amb la seva creativitat.

Ah! Però el millor de tot és un article que vaig trobar a la xarxa, on es comenta que si Apple no ha acceptat aquesta versió de Flash d'Adobe és perquè estan desenvolupant la seva pròpia aplicació… A més d'expressar que va en contra dels estàndards web. Sembla ser que es dirà Gianduia i s'està preparant perquè sigui totalment compatible amb HTML5.

Esperem que, després de la llarga espera per poder visualitzar aquesta mena de contingut en aquests aparells, pagui la pena!

2 comentaris:

  1. Com sempre Apple vol tenir-ho tot controlat, no fós se'ls escapés un € amb el tema.

    ResponElimina
  2. Anònim, quan raó tens! Al cap i a la fi, si de veritat Gianduia es converteix en un fet real, no serà pas per recaudar € i desbancar Adobe en aquesta nova tecnologia, oi?

    ResponElimina