divendres, 15 de febrer del 2008

IPFE - Exercici 6 - Vídeo YouTubeConcepte:
Primera part: Lectura d'un article sobre lessions esportaves en nens als EEUU.
Segona part: Redactar-ne el concepte.
Tercera part: Crear un vídeo referent a l'article, penjar-lo al youtube i recaudar visites (l'audiència compta un 20% de la nota final de l'exercici).
Quarta part: Redactar-ne les conclusions.


Resolució:
PRIMER PAS:
Llegir article

SEGON PAS:
Conceptes:A partir d’un article periodístc que va aparèixer a Internet, se’ns ha demanat fer un vídeo. Aquest article parla de les lessions infantils en la pràctica d’esports als Estats Units. Es tracta d’un nombre
massa elevat de lessions, i és per això que vaig decidir basar-me en una campanya publicitària,
intentant que fos força potent, però alhora simple.
Per tot aquest conjunt d’idees, em va venir al cap la campanya que va llançar la Generalitat de Catalunya, el passat estiu, sota el nom de ‘Foc Zero’, on amb unes imatges que demostren tot el que pots perdre sinó tens cura, obren els ulls a la gent.
Vaig pensar que dita campanya poda tenir continuïtat, com si durant una temporada, la Generalitat
de Catalunya llancés una sèrie d’anuncis del mateix tipus; però tractant temes diferents.
A més, no crec que només hagin de ser els nens els qui hagin de tenir cura, sinó que també els adults, i no només d’ells mateixos, sinó dels nens, que són o haurien de ser controlats per ells. És per això que vaig decidir crear una campanya on es parlés de tenir cura en el món dels esports, però en termes generals.
He cercat una campanya molt genèrica, tant pel que fa al target (tots els qui practiquin esport o vigilin nens que en fan) i també als tipus d’esport; fent referència a diversos esports, alguns de molt comuns i d’altres de no tant, però tractant-los tots amb el mateix grau d’importància.

TERCER PAS:
Fer el vídeo.

QUART PAS:
Conclusions:El resultat obtingut no és el definitiu; tan sols és una maqueta de com hauria de ser el vídeo a la realitat. Si es donés el cas de fer-lo realment, hi haurien petits canvis, com el de la veu, que és el principal problema; aquesta hauria de ser més radiofònica.
A més a més, el fet de penjar aquest vídeo a YouTube m’ha fet entendre perquè tots els vídeos de YouTube es veuen tan malament i desfasen tant el so; és ‘qualitat YouTube’. I això és el que ha passat també al meu vídeo en pujar-lo al site. Tot i això, és impressionant la gran quantitat de coses que pot arribar a mirar la gent en aquest portal.

CINQUÈ PAS:
Dades del vídeo a Youtube (fins al moment de l'entrega) :
Títol del vídeo: Lessions zero
URL del vídeo: http://youtube.com/watch?v=2jh8ATPNcb8
Honors: 4 (Most viewed, Most favorite, Most commented, Most voted)
Visites: 463
Puntuació: 4* (5 vots)
Favorits: 2
Comentaris: 5
Links: 1

Veure conjunt de dades en pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada