dimarts, 17 de maig del 2011

Planely


Avui us vull presentar una nova xarxa social.

He viatjat mai sols? I no us heu preguntat si el noi del costat o la senyora del darrere tindran gaires coses en comú amb vosaltres? Ni heu tingut curiositat per saber què va a fer aquell senyor de la primera fila al destí on viatgeu?

Segurament també us ha passat al revés. Potser mai heu gossat d'establir relació amb cap d'ells, però segur que algú ha interromput el vostre moment de relax per comunicar-se amb aquella persona que és possible que pugui acompanyar-lo al llarg del seu viatge.

Planely ens permet fer més fàcil aquests tipus de situacions. Sí, Planely és una xarxa social on podem registrar el nostre perfil i, dins d'aquest, la informació dels nostres vols. Això ens permetrà accedir a altres usuaris que viatgin amb nosaltres.

Per als qui no heu tingut l'oportunitat d'experimentar cap de les situacions més amunt especificades, puc assegurar que viatjar sol és una de les coses més gratificants que existeixen, i les persones amb les qui comparteixes l'avió poden convertir-se en fidels amics que formaran part de la vostra vida, tot i viure a milers de quilòmetres de distància.

Així que ja sabeu, ens veiem a Planely?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada