divendres, 25 de novembre del 2011

Les millors fotos de l'any segons ReutersCom passa cada any, aquest any Reuters ja ha fet públiques les que per l'agència són les 100 millors fotografies de l'any. Tot i que no us en deixo les millors, he fet una selecció d'algunes de les que no són tan "fortes" emocionalment però us recomano que, si realment teniu curiositat, entreu a la pàgina web on hi trobareu tot el repertori i una breu explicació en anglès de cadascuna, que us permetrà entendre-les molt millor i ubicar-les en el seu context.

Tot i que la pròpia pàgina web ja us avisa, us informo que la foto 100 és bastant impactant i que pot ferir la sensibilitat de molta gent. És una molt bona fotografia de la qual he hagut de prescindir en aquest post, degut al seu impacte.

Al principi de la web us permet modificar si veure les imatges en slideshow, que és com apareix per defecte o veure "all imatges". Jo us recomano aquesta opció ver veure-les totes d'una passada sense haver d'anar pujant i baixant la pàgina per veure les imatges i poder anar clicant a les següents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada