dilluns, 18 de febrer del 2013

Les Smart TV de Samsung


Durant el temps que he estat sense escriure, he acabat de formar-me en experiència d'usuari, fet que m'ha dut a entendre el per què de moltes coses i els grans departaments d'I+D que posseeixen grans empreses per tal que els seus productes tinguin la major qualitat possible i, per tant, estiguin el més ben adaptats possible a l'usuari.

Ara bé, jo tenia Samsung per una d'aquestes empreses, encara que he de dir que a mode personal els seus productes m'han donat més penes que alegries. El que em sembla increïble és que ens plantem davant d'un dels seus tan promocionats SMART TV's i quan volem cercar alguna cosa en una aplicació de televisió a la carta (a la imatge es veu el 3alacarta de TV3) ens aparegui el magnífic teclat de Samsung que, a més, no n'encerta ni una a l'intentar escriure.

Senyors de Samsung, deixant de banda tots els criteris experts en la matèria, no van veure vostès que el quadre els quedava descentrat respecte del text? Podem considerar acceptable el preu de pràcticament 2000€ per un televisor que d'errades com aquesta en té una barbaritat més i que a més ens venen coses que després no són certes, com un trackpad incorporat al comandament a distància que resulta ser les típiques quatre fletxetes de tots els comandaments, amb un ok al mig?

El pitjor de tot és que no es tracta de publicitat enganyosa, no, sinó de que en el propi envoltori, i fins i tot en les instruccions, parla de com fer funcionar tota una sèrie d'ítems que realment no existeixen per enlloc.

Paguem coses que ens diuen que ens donen però que mai arriben fins i tot en els productes d'ús domèstic.

Què hem de fer davant d'aquesta situació?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada