dimarts, 27 de desembre del 2011

Anuncis influenciats per la interacció




Tots tres anuncis estan totalment influenciats per la interacció de l'usuari amb certs temes d'actualitat, cercant diferents targets i escenaris. Els dos primers estan basats en un mateix principi: la interacció tàctil amb interfícies d'usuari.

D'una banda, Land Rover mostra el seu cotxe dins d'una mena de pantalla tàctil gegant mitjançant la qual es va personalitzant l'interior del cotxe o, fins i tot, el paisatge, sempre d'una manera elegant.

D'altra banda, Michelob ens planteja la vida com si funcionés igual que una pantalla tàctil, on nosaltres decidim, què, com i quan, de forma divertida i intel·ligent, cercant sempre el que és millor que el que teníem anteriorment.

Finalment, Nissan ens presenta una interacció força estranya. Un món on tot va amb benzina, que no està tan relacionat amb els altres dos vídeos però que igualment val molt la pena veure; a mi m'ha fet reflexionar sobre la interacció, sobre com funcionen les coses i, sobretot, al voltant de la gran quantitat d'energies de tipus molt diferents que podem arribar a malgastar durant un únic dia.

Via

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada